Sint Vincentius en het openstaan voor het onverwachte

met Geen reacties

Laten we de tijd nemen om een dag stil te staan en de band te leggen met degene die ons inspireert. Hoe ging Monsieur Vincent om met het onverwachte in zijn tijd: pest, hongersnood, oorlog, …? Laten we samen onze manieren van werken delen, van oplossingen vinden, van verbindingen tot stand brengen in deze wereld van vandaag.

Wij stellen een dag van uitwisseling en bezinning voor, gebaseerd op het charisma van de heilige Vincent de Paul.

Deze uitnodiging is gericht aan alle leden van de ‘Vincentiaanse Familie’: paters Lazaristen, Zusters van Heilige Vincentius, Zusters van Liefde, Sint-Vincentiusvereniging, Broeders van Liefde, … zowel Frans- als Nederlandstaligen. Er zal voor vertalingen worden gezorgd en de uitwisseling zal in elke taal plaatsvinden.

Aarzel niet om de datum in uw agenda te blokkeren en uw reservering te bevestigen voor 30/09/2022.

Invitation FamVin 2022-10-08 N